Som kund får du mycket att välja mellan

Vi vill att du som kund ska få vara just kund. När du anlitar oss är du i trygga händer och kan gott luta dig tillbaka, med vetskapen att ett hårt arbete pågår med ett fantastiskt resultat som följd. Idag har vi en mängd olika tjänster att erbjuda dig och i och med att vi ständigt utvecklas är det stor sannolikhet att den listan ökar med tiden.

Behöver du en seriös firma som har dig och din nöjdhet som första prioritet så har du hamnat rätt. Varmt välkommen till oss!

img

Poolbygge

Drömmer du om att skaffa pool? Det gör många! Vi hjälper dig att planera var det skulle passa bäst, gräver ut och installerar. Genom att anlita oss är det inte långt till dess att du kan ta ditt premiärdopp!

img

Grävning

Vi är inte bara experter på att gräva ut för pooler, utan kan självklart göra det om du behöver det för något annat i din trädgård. Med moderna maskiner och lång erfarenhet är ingen utmaning för svår för oss.

img

Ändra höjder

Vill du justera höjderna i din trädgård? Inga problem! Vi kan se till att båda höja liksom sänka din marks höjd. Kontakta oss så kollar vi på din trädgård och hur vi kan gå till väga.

img

Anlägga terrass

En terrass är en ofta uppskattad del av hemmet, och smått svårslagen under det varmare halvåret. Vi kan hjälpa er att anlägga en terrass helt efter er trädgård, önskat material och design och budget.